Schrijf hier uw recensie

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door kees birkhoff, 9. apr, 2018
Dennis heeft bij ons in de maand maart in Arnhem Zuid 2 badkamers verbouwd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Dennis is een vakman die nauwkeurig werkt, prettig is in de omgang en de opdracht steeds in samenspraak met ons heeft uitgevoerd. De prijs die wij hebben betaald was absoluut in overeenstemming met de kwaliteit die geleverd is.
E-mail:
Geschreven door Fam Tuin van der Geer, 17. feb, 2017
Dennis heeft bij ons de badkamer gerenoveerd we hadden een bad en nu een inloopdouche.Dennis heeft keurig werk geleverd en de prijs was goed.We zijn zeer tevreden.Bij een volgend karwei zullen we Dennis weer vragen.zeer aan te bevelen.
E-mail:
Geschreven door Peter en Elly Kuijper, 27. nov, 2014
Onze badkamer en toilet in Heteren zien er super uit, volledig vernieuwd!! Dennis bedankt. Wij zullen Dennis zeker aanbevelen als iemand een klus heeft! Er werd degelijk werk geleverd voor een goede prijs.
E-mail:
Geschreven door Wim Buizert, 31. jul, 2013
Dennis, je hebt prima werk geleverd bij de volledige renovatie van ons toilet. Bedankt, je verdient een dikke 10 !
E-mail:
Geschreven door dimitri kladis en jacquelina kladis, 10. jul, 2013
tja wat een geweldige vakman is Dennis zeer netjes gewerkt en meegedacht met ons zijn dik tevreden over je afgeleverd werk een 10 dus wouden dit ook op werkspot zetten maar opdracht was al afgesloten dus maar hier gedaan
E-mail:
Geschreven door Frank & Ankie, mei 2013, 4. jun, 2013
Foto's behorende bij Bericht van Frank en Ankie
Geschreven door Frank & Ankie, mei 2013, 4. jun, 2013
Dennis heeft onze badkamer gerenoveerd. Extra werk, wat we adhoc vroegen heeft hij op een prettige wijze volbracht. De badkamer is mooi en netjes geworden. Dennis geeft ook een realistische voorspelling van de benodigde tijd. Alles volgens afspraak en een erg prettige persoon. Professional met expertise.
E-mail:
Geschreven door Michael en Evelien, 1. mrt, 2013
Dennis heeft ons toilet gerenoveerd. Inbouwreservoir geplaatst, nieuwe vloer- en wandtegels, fontein geplaatst, leiding ingefreesd. Dennis werkt zeer net en nauwkeurig, denkt mee. Echt een vakman.
Voor de badkamer nemen we contact met je op.
E-mail:
Geschreven door Sijmen & Titia (Nijmegen), 28. jan, 2013
Dennis heeft bij ons een nieuw toilet geplaatst en nieuwe wand- en vloertegels geplaatst. Erg netjes gedaan, netjes volgens de afspraken en voor een eerlijke prijs. We zijn er erg blij mee!
E-mail:
Geschreven door Henk en Janneke de Graaf, 29. sep, 2012
Westervoort, 29-09-2012

Bij ons heeft Dennis de gehele badkamer gerenoveerd. Er was een dakkapel geplaatst door een andere aannemer. Heeft deze dakkapel keurig afgewerkt. Werkzaamheden die de aannemer van de dakkapel had verzaakt heeft hij keurig hersteld en afgewerkt. Dennis heeft zijn werkzaamheden aan de badkamer continu in overleg uitgevoerd. Er is uiteindelijk echt heel keurig werk opgeleverd. Wij zijn dik tevreden. Als wij een volgende klus hebben zullen wij hem zeker benaderen.
E-mail:
Geschreven door Robin van Beek uit Arnhem, 27. sep, 2012
Arnhem 27 september 2012

Onze douchecabine lekte. Met de zeer deskundige hulp van Dennis hebben we nu een dorpel onder de douchewand geplaatst waarmee het probleem is opgelost.

Hij werkt zeer nauwkeurig en netjes en komt zijn afspraken na.

We zullen hem zeker vaker inzetten voor klussen!
Geschreven door T.Peerenboom Arnhem., 30. jul, 2012
Arnhem 27 juli 2012
Dennis heeft zeer recent onze huiskamer en keuken die nodig opgeknapt moesten worden gesausd. Hij werkte keurig netjes en gestructureerd.
Alles is goed voorbereid en keurig afgeplakt waardoor er geen extra schoonmaakwerkzaamheden verricht hoefden te worden.
Geschreven door Marjan de Kruik, 2. mei, 2012
Dennis heeft een oud toilet volledig opgeknapt door deze te betegelen en al het sanitair te vervangen. Het is een modern toilet geworden met behoud van jaren '30 elementen. Hij denkt goed mee, is behulpzaam bij tegenslag, werkt snel en netjes voor een goed tarief.
E-mail:
Geschreven door Richard en Helga Wijers, 26. mrt, 2012
Dennis heeft laten zien een goede vakman te zijn die weet waar hij het over heeft. Het is een harde en betrouwbare werker en het uiteindelijke resultaat is verbluffend, wij zij er heel erg blij mee. dank je Dennis voor het uitzonderlijk mooie resultaat!
E-mail:
Geschreven door R. Lambrechts, 21. feb, 2012
Wij hebben Dennis leren kennen als een vakman met ideeën die tijdens zijn werk ontstaan en die hij direct bespreekt.
Daardoor hebben we op sommige punten onze plannen wat bijgesteld, met een uiteindelijk resultaat dat naar volle tevredenheid is.
Hij is een persoon die zijn afspraken keurig nakomt, en altijd op tijd is.
We hebben een rommelige tijd gehad, maar de tijd vloog voorbij.
En over het eindresultaat niets dan lof, het ziet er fantastisch uit.
Dank je Dennis, voor je aanwezigheid, je adviezen en het resultaat.
Mocht er nog eens wat zijn dan kloppen we zomaar bij je aan, maar dat vind je vast niet erg.

Groeten

Ilse en Rob

Nieuwe reacties

30.04 | 20:16

Ook wij zijn bijzonder tevreden over Dennis. Een echte vakman. Hij weet waar hij mee bezig is, is netjes, werkt netjes, denkt mee en is flexibel.

...
28.02 | 17:54

Dennis heeft bij ons het toilet gerenoveerd. We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Alles volgens afspraak uitgevoerd. In onze ogen echt een vakman

...
07.06 | 22:08

Super klusman. Kan bijna alles. Altijd op tijd en altijd aanwezig. Denkt zeker met de klant mee. Echt een aanrader

...
30.12 | 16:36

Erg professioneel, gaat secuur te werk. Nette prijs en op tijd. Elke dag aanwezig, gaat ongestoord zijn gang. Zeker een aanrader!

...